jump to navigation

Kέντρο Υγείας στον Αγ. Γεώργιο 30 Απριλίου, 2009

Posted by larissacity in ΑΡΧΙΚΗ, ΛΑΡΙΣΑ.
trackback

Τη σύμβαση για την κατασκευή του κτιρίου που θα στεγαστεί το Κέντρο Υγείας στη συνοικία του Αγίου Γεωργίου υπογράφηκε χθες από το δήμαρχο Λαρισαίων κ. Κ. Τζανακούλη και την ανάδοχο εταιρεία «ΕΡΓΟΤΙΜΟΣ Ο.Ε.- ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Π.».

 

Kέντρο Υγείας στον Αγ. Γεώργιο Πρόκειται για το πρώτο Δημοτικό Κέντρο Υγείας στην περιφέρεια, το ισόγειο του οποίου θα περιλαμβάνει αίθουσα ΚΑΠΗ και αναψυκτήριο, γραφεία, ιατρεία (φυσικοθεραπευτήριο, ιατρείο ΩΡΛ, γυναικολογικό, πνευμονολογικό, ορθοπεδικό, παθολογικό, ιατρείο για παιδιά) χώρους υποδοχής, αναμονής επισκεπτών και χώρους υγιεινής. Ο 1ος όροφος περιλαμβάνει αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, μουσικής, εικαστικών, χορού και αποθηκευτικούς χώρους.
Το κτίριο θα κατασκευαστεί σε οικοδομικό τετράγωνο εμβαδού 2988 τ.μ. με πρόσωπο 32 μέτρων στην οδό Κάρλας.
Εκτός από τις εργασίες κατασκευής του κτιρίου, θα γίνει διαμόρφωση του αύλειου χώρου, πλακοστρώσεις, φυτεύσεις, ξύλινη πέργκολα, παιδική χαρά κ.α.
 Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 1.695.000 ευρώ και πηγή χρηματοδότησης είναι το πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ με προθεσμία περαίωσης ένα έτος.
Τη μελέτη και επίβλεψη του έργου έχει η διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Λαρισαίων. Ο κ. Τζανακούλης δήλωσε ότι το Κέντρο Υγείας θα αναβαθμίσει τη συνοικία και θα εξυπηρετήσει τον πολίτη ενώ θα συμβάλει στην τόνωση της πολιτιστικής δραστηριότητας.

Σχόλια»

No comments yet — be the first.

Σχολιάστε